Etape in Spalarea Covoarelor
Procesul de spalare se face cu ajutorul unui echipament conceput si anume a unui tren de spalare covoare. utilaj: prespalare, spalare, clatire si rulare.
Acesta inglobeaza mai multe procese complexe de spalare si curatare.
Pentru ca increderea dvs in noi sa fie absoluta, va prezentam etapele de spalare a covoarelor .
Puteti viziona video de mai jos
Etape Intermediare
Analiza atenta
Pentru a stabili cea mai buna metoda de spalare, covoarele si mochetele dvs vor fi analizate atent si amanuntit.
Aspirare inainte de spalare covoare
Covoarele si mochetele sunt aspirate pentru a indeparta cat mai multe particule de praf, parul sau scamele ce pot ingreuna spalarea.
Uscare
Uscarea covoarelor se face la temperatura si umiditate controlate. Deoarece prin procedeul de centrifugare apa se elimina in cantitate de 90%, uscarea covoarelor nu dureaza mai mult de 6-12 ore.
Aspirare si periere
Dupa uscare, covoarele / mochetele sunt aspirate pentru a indeparta astfel parul de animale sau scamele ce mai pot ramane dupa spalare. Ciucurii sunt tratati cu o solutie speciala pentru albire iar apoi pieptanati manual
Spalare Covoare
Etapele principale se realizeaza folosind utilaje speciale, automatizate, controlate computerizat, astfel incat rezultatele sa fie intotdeauna aceleasi :
Spalare Covoare sau Mochete
NOU - Spalarea se face utilizand un tren de spalat covoare, totul fiind controlat electronic! Astfel avem intr-un singur utilaj TOT procesul de spalare:
- Prespalare - covorului i se aplica detergent in functie de grosimea si de gradul de murdarie al acestuia.
- Spalare - se face cu ajutorul a 4 perii rotative, in functie de tipul covorului si gradul de murdarie.
- Clatire - covorul este clatit si periat.
- Rulare - covorul este rulat automat pentru a fi introdus in centrifuga.
Clatire preliminara
Dupa operatiunea de spalare covoare urmeaza clatirea preliminara cu jet continuu de apa, asigurandu-se astfel indepartarea majoritara a detergentului.
Clatire si Stoarcere finale
Covorul sau mocheta se introduce in centrifuga, unde initial se face clatirea completa cu apa din abundenta dupa care urmeaza stoarcerea - prin centrifugare eliminandu-se 90% din apa
…
